Mies perusti koiratarhan – nyt on 450 parasta ystävää!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuren koiratarhan perustanut Sasa luonnehtii itseään Serbian onnellisimmaksi mieheksi, sillä hänellä on yli 450 parasta ystävää. Hylätyt ja kodittomat koirat ovat saaneet kodin Sasan tarhasta, jota hän pyörittää hyväntekeväisyysvaroin.

Sasan mukaan koirat tekevät hänet onnelliseksi ja hän kokee, että koirista huolehtiminen on hänen kutsumuksensa. Sasan koiratarha saa varoja ruokaan, tarvikkeisiin ja lääkkeisiin Harmony Fund -hyväntekeväisyyssäätiön kautta.

Tarhassa asustelee tällä hetkellä 450 iloista hännänheiluttajaa. Sasan arvion mukaan yhdestä koirasta huolehtiminen kustantaa noin 13 euroa kuukaudessa. Mies on onnistunut hankkimaan 88 koiralle omat sponsorit, jotka lahjoittavat koirille ruokaa ja leluja. Satoja koiria on kuitenkin ilman minkäänlaista avustusta ja Sasan mukaan heillä on usein rahat tiukoilla.

Ihastuttavan Youtube-videon avulla Sasa toivoo vetovansa eläinrakkaisiin ihmisiin. Harmony Fund -säätiölle on pienetkin lahjoitukset tervetulleita, sillä sen avulla suuri koiraperhe Serbiassa selviää iloisin mielin tulevan talven yli.