Mies valitti kipua virtsatessa – lääkäri teki tyrmistyttävän löydön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Nanchangissa sijaitsevassa sairaalassa on ollut hoidettavana potilas, joka kärsi kovista virtsaamiskivuista. 25-vuotiaan kiinalaismiehen röntgenkuvat paljastivat, että kivun aiheuttajana oli vierasesine.

Mirror-lehden mukaan lääkärit ovat olleet ihmeissään röntgenkuvista, sillä he eivät tiedä mikä esine on. Kuvien perusteella lääkärit ovat päätelleet, että kyseessä on jonkilainen metallilanka, joka mennyt kerälle virtsaputkessa.

Potilas ei ole suostunut kertomaan kuinka vierasesine on päätynyt hänen sisäänsä ja mikä se on. Joka tapauksessa mies kärsi tilanteen vuoksi suurista kivuista. Lääkärit ovat todenneet, että ainoa keino poistaa vierasesine on leikkaus ja se aiotaan suorittaa potilaalle mahdollisimman pian, ettei metallilanka aiheuta miehelle pahempia tulehduksia.