Myymälävaras yritti viedä tietokoneen – käytti taaperoa suojanaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä on syyllistynyt myymälävarkauteen vieraillessaan lapsensa kanssa elektroniikkamyymälässä Tseljabinskissa, Venäjällä. Mies oli tutkaillut kannettavia tietokoneita ja sitten hän oli tunkenut yhden niistä housuihinsa.

Perheenisä ei huomannut, että häntä kuvataan myymälän valvontakameralla ja hän yritti poistua myymälästä. Mies nosti lapsensa syliin ja hän piilotteli pienokaisensa takana kävellessään kohti uloskäyntiä.

Daily Mail -lehden mukaan vartijat ehtivät pysäyttää miehen, ennen kuin hän poistui paikalta. Valvontakameran video luovutettiin poliiseille ja yllättäen se päätyi nettiin. Myymälävaras luuli olevansa ovela käyttäessään lastaan näköesteenä. Tällä kertaa varkaus jäi kuitenkin yritykseksi.