Pari maalasi talonsa siniseksi – sai naapureilta tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilainen pariskunta on aiheuttanut naapurustossaan eripuraa maalamalla talonsa turkoosin ja sinisen sävyihin. Keely ja Peter Dubrova olivat hyväksyttäneet värin viranomaisilla ja he olivat saaneet luvan maalata talonsa kyseisillä väreilä.

Pian sen jälkeen pariskunnan välit naapureiden kanssa alkoi rakoilla. Dubrovan pariskuntaa haukuttiin naapurustossa roskasakiksi ja heidän taloaan kauhuttiin smurffitaloksi. KHOU 11 News -sivuston mukaan tilanne kärjistyi entisestään, kun pariskunnan talosta otetut kuvat lähtivät leviämään netissä.

Yksi parin naapureista oli myymässä taloaan ja kiinteistövälittäjä julkaisi myynti-ilmoituksessa kuvan, jossa näkyi myös Dubrovien talo. Naapurit ilmoittivat häpeävänsä Dubrovien taloa ja he alkoivat tehdä siitä valituksia viranomaisille.

Talo sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja pariskunnalle alkoi sadella tappouhkauksia netin kautta. Viranomaiset ovat päättäneet perua pariskunnalle antamansa luvan talon väristä ja heitä on kehoitettu maalaamaan talonsa uudelleen.

Persoonallisen kodin omistaminen on tänä päivänä yllättävän haasteellista, sillä naapureiden sanalla on painoarvoa viranomaisten tehdessä päätöksiä. Teksasilaisessa naapurustossa sininen väri oli ilmeisesti liikaa naapureille.