Tyttöbändin kaunottaren Halloween-asu ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Aubrey O’Day nousi aikoinaan Yhdysvalloissa kuuluisuuteen Danity Kane -tyttöbändin jäsenenä ja sittemmin soolouransa merkeissä. Suomessa hänet tunnetaan kuitenkin paremmin viihdelehtien sivuilta ja rohkeissa asuissa poseeraamisesta.

Nyt Aubrey on pukeutunut rohkeaan ja paljastavaan asuun Halloweenin merkeissä, sillä hänet nähtiin eilen osallistumassa Maxim-lehden järjestämiin Halloween-bileisiin niukassa asussa.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia, mutta julkaisurintamalla on kuitenkin ollut melko hiljaista. Aika näyttää julkaistaanko yhtyeeltä vielä uutta musiikkia.

Splash
Splash
Splash
Splash