Autoilijan sikailu videolle – kaahasi peruuttaen muun liikenteen seassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään autokuskin törttöily oli saanut autoilijoiden tunteet kuumenemaan Milwaukeessa, Wisconsinissa. Kuski nimittäin pujotteli liikenteessä peruuttaen. Autoilijan tempauksessa ei ollut järjen hiventä ja hän vaaransi tietoisesti toisten autoilijoiden turvallisuuden.

Hurjasta tilanteesta kuvatun videon perusteella autoilija sai ohjeita perässä ajavalta kuskilta. Peruuttava kuski ei siis ollut yksin suorittamassa kauhistuttavaa temppuaan.

Törttöilijän toimia seuranneet miehet toivoivat videolla, että autoilija törmäisi tietolppaan, jotta hänen vaarallinen pelleilynsä päättyisi.

Videon tiedoista ei selviä oliko kuskista ilmoitettu viranomaisille. Autoa seuranneet miehet huomasivat, että auto peruutti lopulta suurelle parkkialueelle. Törttöilijä oli kuin ihmeen kaupalla selvinnyt määränpäähänsä ilman onnettomuuksia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.