Sydäntäsärkevä näky: Koira suri menehtynyttä omistajaansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridan Jacksonvillessa sattui perjantaiaamuna liikenneonnettomuus, joka vaati 42-vuotiaan yhdysvaltalaisnaisen hengen. Kelly Black menehtyi jäätyään kuorma-auton alle huoltoaseman parkkipaikan läheisyydessä.

Onnettomuushetkellä Kelly oli ulkoiluttamassa koiraansa, joka vältti törmäyksen täpärästi. Paikalle saapuneet pelastustyöntekijät löysivät Paco-koiran Kellyn viereltä. FOX News- sivuston mukaan nainen julistettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Ensihoitajien hämmästykseksi Paco ei suostunut liikkumaan paikalta, jossa Kelly oli menehtynyt. Koira makasi maassa liikkumattomana tunteja. Se jatkoi maassa makaamista jopa senkin jälkeen, kun Kelly oli viety pois.

Blackin omaiset saapuivat hakemaan Pacon, mutta se ei suostunut liikkumaan. Omaisten mukaan Paco ja Kelly olivat erottamattomia ja vaikutti siltä, että koiran sydän oli särkynyt. Omistajaansa sureva koira on lohduton näky. Omaiset onnistuivat lopulta houkuttelemaan Pacon pois autotieltä ja he jatkoivat yhdessä matkaa kotiin ilman Kellyä.