Lamar Odomin tapausta kaunisteltu – todellinen syyllinen paljastui?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähti Lamar Odomin on kerrottu joutuneen sairaalaan nevadalaisesta bordellista ottaessaan liikaa kasviperäisiä Viagraan verrattavissa olevia Reload-pillereitä. Tapaus alkaa kuitenkin hiljalleen hahmottua ja on saatu vahva epäilys siitä, että Odomin tapausta olisi hieman kaunisteltu aiemmissa tiedotteissa.

Tällä hetkellä kuntoutuksessa oleva Odom ei viimeisimpien tietojen mukaan joutunutkaan hengityskoneiden varaan kasviperäisistä Reload-pillereistä johtuen, vaan syynä saattoikin olla kokaiini. Bordellin omistajan mukaan NBA-tähti ei olisi käyttänyt kokaiinia muutamaan päivään ennen tapausta, mutta prostituoidut kertoivat poliisille Odomin käyttäneen kokaiinia.

Odom oli ollut vessassa, josta naiset olivat kuulleet ääniä, jotka kuulostivat siltä kuin mies vetäisi kokaiinia sieraimiinsa. Pian vessasta saapumisen jälkeen Odom sai kohtauksen, jossa hänellä alkoi vuotamaan verta nenästä ja valkoista vaahtoa suusta. Poliisi kertoi BuzzFeed-sivuston mukaan kaikkien näiden tietojen ja kohtauksen luonteen viittaavan siihen, että Odom olisi saanut kokaiinista yliannostuksen.