Spaissaritähti Mel B huippuseksikkäänä – tältä näyttää malliurallaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa.

Viime aikoina Mel B on käynnistellyt jälleen uutta julkista uraa, kun hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta ja samalla valmistautunut orastavaan malliuraan. Nyt hänet kuvattiin huippuseksikkäänä kolmetuntisessa kuvaussessiossa Beverly Hillsissä.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash