Ennustus osui oikeaan: Tarot-kortit paljastivat murhaajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ennustajalla vieraillut brittimies Star Randel-Hanson on pidätetty epäiltynä huonetoverinsa murhasta. Randel-Hanson oli tunnustanut ennustaja Jayne Braidenille murhan Tarot-korttien lukemisen yhteydessä.

The Sun -lehden mukaan Braidenin ennustuksessa tapahtui synkkä käänne, kun korteista paljastui kuolemaa kuvastava kortti. Randel-Hanson kertoi ennustajalle, että hän tiesi mistä ennustuksessa oli kyse. Hän oli murhannut 70-vuotiaan kämppäkaverinsa Derick Marneyn.

Ennustaja soitti välittömästi poliisille ja Randel-Hanson pidätettiin. Viranomaisten mukaan mies lopulta muutti tarinaansa ja väitti, että murhaamisen sijaan hän oli vahingossa tappanut Derickin. Mies väitti, että hän oli puukottanut huonetoveriaan, sillä Derick oli säikäyttänyt hänet keittiössä. Joka tapauksessa Braidenin ennustus oli osunut oikeaan ja murhasta epälty Randel-Hanson pidätettiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat