Uskomaton temppu! Miehet maksoivat ostoksiaan paperilappusilla Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taikuri Jose Ahonen ihastutti taannoin YouTube-videolla, jossa hän teki taikatemppuja koirille. Maailmanlaajuiseksi viraalihitiksi noussut video keräsi nopeasti 15 miljoonaa katsojaa. Nyt Ahonen ystävineen nähdään maksamassa paperilapuilla tamperelaisissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Ahosen ja ystävien Club Harha julkaisi hetki sitten videon, jossa he toteuttavat aikoinaan jonkin verran kohua aiheuttaneen Derren Brownin tempun. Brown maksoi aikoinaan ostoksiaan kaupassa pelkällä paperilla, ja nyt suomalaismiehet onnistuivat toistamaan saman tempun useissa paikoissa Tampereella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat