28-vuotias popkaunotar rohkeassa asussa – Ellie Goulding ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Goulding on esitelllyt muutamia kertoja upeaa bikinivartaloaan julkisuudessa, mutta hän pyrkii olemaan silti esillä pääasiassa musiikkinsa merkeissä. Tähän saakka Ellie on nähty gaaloissa ja julkkisbileissä pääasiassa konservatiivisen peittävissä asuissa, mutta nyt tilanne on muuttunut.

Eilen Ellie Goulding osallistui Italian Milanossa järjestettyyn MTV European Music Awards -tapahtumaan, jonka punaiselle matolle hän asteli poikkeuksellisen näyttävässä iltapuvussa.

Ellie Goulding on myöntänyt olevansa herkkujen suurkuluttaja, mutta silti hän on onnistunut pitämään vartalonsa kahdehdittavan hyvässä kunnossa. Poptähti nauttii urheilusta ja etenkin juoksemisesta, ja se näkyy neitokaisen ulkoisessa olemuksessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash