Kohuttu realitykaunotar syntisessä Halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi Shahs of Sunset -realitysarja on herättänyt viime aikoina Yhdysvalloissa kovasti huomiota. Sarjassa seurataan kauniiden ja rikkaiden iranilaisten elämää Tehrangelesin alueella Los Angelesissa. Golnesa Gharachedaghi on eräs sarjan tunnetuimmista tähdistä.

Golnesa Gharachedaghi, eli GG, oli runsaasti otsikoissa pari vuotta sitten, mutta viime aikoina häntä ei ole juuri parrasvaloissa nähty. Eilen GG kuitenkin osallistui Maxim-lehden Halloween-bileisiin Los Angelesissa. Kohukaunotar oli pukeutunut syntisen näyttävään mustaan nahka-asuun.

Bravo-televisiokanavalla Yhdysvalloissa nähtävää kolmekymppisten bisnesihmisten elämää kuvaavaa Shahs of Sunset -sarjaa ei ole toistaiseksi esitetty Suomessa. GG lanseerasi sarjan toisella tuotantokaudella siskonsa kanssa oman hiustenpidennysbrändin nimeltä GG’s Extensions.

Splash
Splash
Splash
Splash