Humalainen matkustaja yritti harrastaa seksiä lentoemännän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentokoneet joutuvat välillä tekemään välilaskuja holtittomien matkustajien vuoksi. Tällä kerralla humalainen mies oli riisunut lentokoneessa alasti ja yrittänyt harrastaa seksiä lentoemännän kanssa, minkä vuoksi kapteeni oli päättänyt tehdä välilaskun.

Irlantilainen mies oli lähtenyt ison ystäväporukkansa kanssa matkalle. Heidän oli ollut tarkoitus lentää Mirror-lehden mukaan Dublinista SunExpress-lennolla Turkin Izmiriin, mutta he olivatkin joutuneet poistumaan koneesta jo Belgradissa välilaskun aikana miehen holtittoman käytöksen vuoksi.

Irlantilainen mies oli ollut lennolla hyvin humalassa ja päättänyt alkaa muhinoimaan lentoemännän kanssa ilman naisen suostumusta. Mies oli riisunut itsensä täysin alasti ja alkanut lähentelemään lentoemäntää heilutellen penistään hänen edessään. Kapteeni oli joutunut lopulta tekemään välilaskun Belgradissa saadakseen häirikön pois lennolta.