Koiranomistaja sai opetuksen – kameraa ei kannata laskea nurmikolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan mitä taitavampia palloilulajien harrastajia, jotka ovat opetelleet tekemään näyttäviä ja vaikeita temppuja pallon kanssa. Eräs poika yritti tallentaa omia trikkipotkujaan kameraan, mutta perheen koira olikin asiasta eri mieltä.

Videolla poika asettaa kameran nurmikolle kuvaamaan, kun hän potkaisee jalkapallon maalia kohti. Perheen koira on kiinnittänyt huomionsa kameraan ja päättänyt tulla haistelemaan sitä ja tekemään kameran kanssa lähempää tuttavuutta. Pojan epäonneksi koira päättää myös merkata kameran.

Poika hätääntyy huomatessaan, että koira alkaa virtsaamaan kameran päälle. Poika huutaa koiralle ja käskee sitä lopettamaan, mutta vahinko on jo ehtinyt tapahtumaan. Toivottavasti kameraan ei syntynyt koiran virtsasta sen suurempia vaurioita.