Mies osti humalassa lentoliput Brasiliaan – odottamattoman upea tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pankkivirkailijana työskentelevä Jamie Ather koki elämänsä järkytyksen tajuttuaan ostaneensa humalassa lentoliput Brasiliaan. Glasgow’ssa asusteleva 24-vuotias Ather oli herännyt krapulassa paniikinomaisiin tuntemuksiin ja tarkastettuaan sähköpostinsa, hänen pelkonsa osoittautui todeksi.

Mies oli surffannut netissä humalassa ja hän oli ostanut 725 euron arvoisen matkalipun Brasiliaan. Daily Record -lehden mukaan Jamie soitti matkayhtiön asiakaspalveluun ja hän yritti perua matkan. Se ei kuitenkaan onnistunut ja Ather joutui hyväksymään sen, että hänellä oli Brasilian loma edessä.

Jälkeenpäin Jamie on todennut, että humalassa tehty heräteostos oli paras ostopäätös, jonka hän oli ikinä tehnyt. Ather rakastui Etelä-Amerikkaan ja siellä asuviin ihmisiin. Loman aikana mies tutustui useisiin nähtävyyksiin. Yksi lomakokemuksista oli ylitse muiden.

Mies nimittäin törmäsi matkallaan brasilialaiseen naiseen, joka hoiti laiskiaisia niiden rauhoitusalueella. Jamie toimi laiskiaistarhan vapaaehtoistyöntekjiänä muutaman päivän ja hän ystävystyi eksoottisen eläinlajin kanssa. Alkujärkytyksen jälkeen Ather ei ole katunut hetkeäkään sitä, että hän osti liput Brasiliaan.

#sloth #cuddles #life #southamerica #travels #bahia #brasil ??

Kuva, jonka @jamiea1112 julkaisi