WTF syöksyy maapallolle 13. marraskuuta – ei ehkä tuhoudu ilmakehässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Avaruustutkijat ovat ilmoittaneet, että Maata lähestyy suuri tunnistamaton lentävä esine. Tutkijat tekivät havainnon esineestä lokakuun alussa ja heidän laskelmiensa mukaan UFO syöksyy Maahan marraskuun 13. päivä.

Harvard-Smithsonianin astronomisessa yksikössä työskentelevä astrofyysikko Jonathan McDowell kertoi Nature News -lehdelle, että tunnistamaton esine koostuu todennäköisesti avaruusjätteestä. Tunnistamaton esine sai nimekseen WT1190F, josta osuva lempinimi WTF on peräisin.

McDowellin mukaan on mahdollista, että WTF koostuu esineistä ja osista, jotka ovat päätyneet avaruuteen ihmisten avaruusmatkailun seurauksena. Jonathan epäilee, että Maasta peräisin oleva roina on nyt palaamassa takaisin kotiplaneetalle. WTF ei aiheuta vaaraa, sillä sen on ennustettu putoavan Intian valtamereen, ellei se tuhoudu palaessaan ilmakehässä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat