Harry Potter -tähti avautui: ”En pystynyt masturboimaan kuvauksissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Daniel Radcliffe tunnetaan parhaiten roolistaan maailman kuuluisampana velhopoikana Harry Potter -elokuvissa. Suurin osa tähden nuoruusvuosista menikin suosittuihin kirjoihin perustuvien elokuvien kuvauksissa.

Murrosikä on tietenkin seksuaalisen heräämisen aikaa, ja nyt Daniel Radcliffe onkin avautunut aiheesta Playboy-lehden haastattelussa. Näyttelijän mukaan hän ei juurikaan voinut masturboida Harry Potter -elokuvien kuvausten lomassa.

– Olin kuin kuka tahansa muukin teini. Yksi parhaista masturboimiseen liittyvistä lainauksista on mielestäni se, kun koomikko Louis C.K. kertoi aloittaneensa harrastuksen 11-vuotiaana ja tehneensä sitä päivittäin. En kuitenkaan masturboinut kuvauksissa, Daniel Radcliffe kertoo.

– En toivonut Alan Rickmanin viimeistelevän kohtauksensa nopeasti, jotta voisin juosta takaisin asuntovaunuuni. Louis C.K. puhui myös siitä pelon tunteesta, kuinka kaikki tietävät sinun juuri vetäneen käteen. Olisi ollut noloa kävellä takaisin lavasteisiin ja katsoa eturivin brittinäyttelijöitä silmiin, tietäen mitä olin juuri puuhailemassa, tähti avautuu.

Daniel Radcliffe nähdään valkokankaalla seuraavaksi Victor Frankenstein -elokuvassa. Siinä tähti esittää kuuluisan tohtorin avustajaa, Igoria. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 25. marraskuuta.