Vaippamainos puhuttaa: Vauvalle photoshopattiin reisivako?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainvälisesti tunnettu vaippabrändi Huggies on joutunut kyseenalaiseen valoon uusien mainoskuvien takia. Kuvassa esiintyvän vauvan jalat näyttävät nimittäin monien silmään epäluonnollisen muotoisilta. Mainoskuva on julkaistu muun muassa Reddit-palvelussa.

Monet käyttäjistä ovat olleet sitä mieltä, että vauvan jalkoja on käsitelty samalla tavalla kuin aikuisten naismallien. Jalkojen väliin on tehty kuvankäsittelyohjelmalla reisivako. Epäilyttävän reisivaon lisäksi lapsen iho näyttää luonnottoman virheettömältä.

Huggies-vaippojen valmistaja Kimberley-Clark vakuuttaa, ettei kuvia ole muokattu millään tavalla. Heidän mukaansa mainoksessa esiintyvä vauva on vain erilainen kuin aiemmissa mainoksissa olleet lapset. Jostain syytä kaikki eivät ole olleet vakuuttuneita yrityksen selityksistä.