Miesten kivespussit maisemakuvissa – erikoinen villitys leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää mitä erikoisempia valokuvaustrendejä, joihin moni lähtee nopeasti mukaan. Tällä kertaa Nutscapes-niminen maisemakuvaaminen on alkanut nostamaan päätään etenkin miesten keskuudessa, koska kuvan ottamiseen edellytetään sitä, että valokuvassa näkyy kivekset.

Karvaisten kivespussien koristelemille kuville on omistettu kokonainen sivusto, joka on pullollaan upeita maisemakuvia, joiden yläreunassa pilkottavat kuvan ottajan kivekset. Kuvaajan näkeminen itse teossa saattaisi huvittaa ulkopuolista, sillä siihen liittyy olennaisena osana housut nilkoissa pyllisteleminen.

Nutscape-kuvan pystyy ottamaan niin, että henkilö etsii aluksi upean maiseman. Sen jälkeen kuvaajan täytyy laskea housunsa nilkkoihin ja kääntää selkänsä maisemaa kohti. Enää puuttuu reipas pyllistys ja taivutus niin, että kuvan saa napattua jalkojen välistä kivespussin näkyessä kuvan yläreunassa. Valokuvan ottamisen jälkeen kuvan voi lisätä Nutscapes.com-sivuston galleriaan itse.