Valvontakameran raju video K-Kaupasta – Anna pysäytti jälleen myymälävarkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa myymälävarkauksien määrä on noussut räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun sakkorangaistusten muuntaminen vankeudeksi poistettiin laista. Kerroimme taannoin kuinka Helsingin Pasilan K-Market Ratiksessa kassaneiti pysäytti voimatoimin kaksi ulkomaalaista myymälävarasta.

Nyt Anna on iskenyt jälleen, sillä tuoreella videolla hän pysäyttää rajusti myymälävarkautta yrittäneen mieshenkilön. Valvontakameran videolla nähdään miten härski myymälävaras yrittää kävellä kaikessa rauhassa kassan ohi ostokset käsissään. Se ei kuitenkaan Annalle sovi, sillä nainen iskee välittömästi kiinni mieheen ja onnistuu riistämään tuotteet pois mieheltä. Miehen toppatakin huppu jäi kassaneidille käteen.

Edellisellä kerralla Kesko pyysi kauppiasta poistamaan videon verkosta. Tällä kertaa videosta uutisoi ensimmäisenä Hymy.