Kenguru hyppäsi uima-altaaseen – ei osannutkaan uida!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Melbournessa asusteleva pariskunta oli herännyt varhain aamulla kovaäänisen molskahdukseen. Parin hämmästykseksi takapihalla olevaan uima-altaseen oli hypännyt kenguru. Eläin alkoi räpiköidä vedessä hätääntyneesti ja silloin pariskunta tajusi, ettei se osannut uida.

Amy ja Michael Garraway riensivät kengurun avuksi. He onnistuivat nostamaan eläimen pois altaasta suuren haavin avulla. 7 News -uutiskanavan mukaan pariskunta pysytteli eläimestä etäällä, sillä he peläsivät hätääntyneen kengurun potkaisevan heitä.

Parin onneksi he selvisivät muutamilla naarmuilla. Pelastusoperaation jälkeen kenguru rauhoittui ja se suostui jopa muutamiin valokuviin altaan reunalla. Sitten se loikki tiehensä. Ehkäpä jatkossa kenguru kiertää uima-altaat suosiolla kauempaa.