WLTM, nettikieltä deittailijoille – joko osaat nämä lyhenteet?

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kasvokkain viestiminen jää päivä päivältä enemmän historiaan, kun ihmiset pitävät yhteyttä toisiinsa teknologian avulla. Myös pariskuntien välinen kommunikaatio tapahtuu valitettavan usein pääosin pikaviestimen välityksellä – sen kautta sovitaan asioista, flirttaillaan ja joskus jopa riidellään.

Pariskuntien välinen viestiminen voi tapahtua tekstilyhenteitä, kuvia tai ääniviestejä lähettämällä. Tekstiviestikieli ja sen hallitseminen on olennainen osa myös deittailua, sillä yleensä juttu alkaa puhelimen tai tietokoneen ruudulta. True View -yritys on nyt listannut nettikielen uusimmat lyhenteet treffailua varten.

GSOH on Good Sense Of Humor, eli hyvä huumorintaju

LTR on Long Term Relationship, eli vakituinen parisuhde

WLTM on Would Like To Meet, eli haluaisi tavata

DTE on Down To Earth, eli jalat maassa

FWB on Friends With Benefits, eli kaverimielessä sekstailevat

DTH on Down To Hang, eli oleskella huvikseen

ISO on In Search Of, eli etsinnässä

YOYO on You’re On Your Own, eli sinä olet omillasi

DTR on Define The Relationship, eli määrittele suhde tai parisuhde