Shiba Inu on tytön paras ystävä – hellyttävä keinuhetki leikkipuistossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seitsemänvuotias Phoenix on julkaissut hyväntuulisen videon MissObservation-nimisellä YouTube-kanavallaan. Videolla Phoenix esittelee Kitsu-nimistä koiraansa, joka on rodultaan Shiba Inu. Kitsu ja Phoenix ovat viettämässä hauskaa kesäpäivää yhdessä leikkipuistossa.

Phoenix tekee Kitsu-koiran kanssa kaikkea, mitä leikkipuistossa on tarjolla. Tyttö vie koiran keinumaan, laskemaan liukumäkeä, pyörimään ja kulkemaan erilaisia esteitä pitkin. Phoenixin mukaan Kitsu ei oikein välittänyt muista leikkipuiston antimista kuin keinusta, joka oli puistossa tytönkin suosikki.

Shiba Inu on japanilaisista pystykorvista pienikokoisin. Pienestä koostaan huolimatta koiralla riittää omaa tahtoa, ajattelukykyä ja se on myös melko itsenäinen koira, joka tekee usein omia päätöksiä. Phoenixin Kitsu-koira on kuitenkin hellyttävän kiintynyt tyttöön ja näyttäisi todella nauttivan tytön seurasta.