Kohumalli riisui – nimitti tätä näkyä Halloween-asukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on 22-vuotias nousevaa uraa tekevä malli, jota on kutsuttu mediassa Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan näyttävistä muodoistaan.

Eilen Abigail Ratchford kuvattiin juhlimassa Halloweenia yhdessä ystävänsä Lindsey Pelasin kanssa. New Yorkin LAVO-klubilla järjestetyissä juhlissa Abigail oli käytännössä riisunut itsensä alusvaatteisilleen ja kutsui sitä Halloween-asukseen.

Parin vuoden ajan mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut lyhyen ajan sisällä valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash