Konsertille traaginen käänne – esiintymislava romahti ihmisten päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu taiwanilainen laulajatähti Jolin Tsai on monille suomalaisillekin tuttu tähti. Nyt artisti on joutunut traagisen tapahtumasarjan keskiöön Kiinassa, jossa on parhaillaan kiertueella. Jolin Tsain oli nimittäin määrä esiintyä Nanningin kaupungissa, kun hänen lavarakennelmansa romahti.

Yksi ihminen kuoli ja 13 loukkaantui eilen torstaina Guangxin urheilukeskuksessa tapahtuneessa onnettomuudessa. Turman sattuessa konserttilavaa oltiin rakentamassa keikkaa varten. Trussirakenteet olivat jo valmiita ja teknikot rakensivat ääni- ja valotekniikkaa, kun trussirakenteet romahtivat alas vielä tuntemattomasta syystä viideltä iltapäivällä.

Lauantaiksi kaavaltu konsertti on nyt peruttu traagisen käänteen johdosta. Jolin Tsai itse esitti surunvalittelut tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash