Farrah Abrahamin etumus kuin karkkipaperissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan realitysarjasta julkisuuteen singahtanut teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Eilen Farrah osallistui Los Angelesissa järjestettyyn Life & Style -lehden Eye Candy Halloween -juhliin todella näyttävässä kullanhohtoisessa asussa. Sofitel-hotellin Riviera 31 -klubilla järjestetyissä bileissä Amraham käänsi katseet, sillä hänen asunsa oli kuin karkkipaperia.

Kuusivuotiaan Sophia-tyttären äiti aiheutti muutama päivä sitten kohua, sillä hän oli meikannut lapsensa koulukuvaan. Ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö poseeraa kuvassa leveällä hymyllä varustettuna ja kasvoissa meikkiä. Farrah Abraham sai kuvan ansiosta niskaansa vihavyöryn.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash