Kristiina Wheeler julkaisee uuden albumin tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kristiina Wheeler julkaisee kolmannen studioalbuminsa Kun katson kauempaa tänään 30. lokakuuta. Albumi on tehty yhdessä tuottaja Erik Nyholmin kanssa. Levyltä on saatu ennakkotunnelmia jo useamman radiosinglen myötä, tuoreimpina Kaiken keskellä ja Tuhat kertaa.

– Albumi on kokonaisuudessaan tarina ihmisestä, joka kulki matkan riekaleisesta ja rikkinäisestä tytöstä sellaiseen tyyppiin, joka on kiitollinen ja onnellinen siinä missä ja mitä on tänä päivänä, tällä hetkellä Dubaissa asuva Kristiina toteaa albumista.

– Vaikka biiseissä on surullisiakin tarinoita, levyllä on kuitenkin positiivinen lopputulema. Kun katsoo asioita kauempaa ja saa perspektiiviä elämään, tajuaa mitkä asiat on oikeasti tärkeitä. Rakkaus on se kaikista suurin.

Kristiina Wheeler tuli tunnetuksi laulajana elokuvassa Tyttö sinä olet tähti soineella singlellä You’ll Be Gone sekä keväällä 2008 julkaistulla singlellä Sunny Day. Chisun tuottama esikoisalbumi ”Hitchin to Helsinki” ilmestyi marraskuussa 2008. Wheeler on sanoittanut kappaleita myös muille artisteille, kuten Anna Abreulle.