Naisella liian lyhyt mekko – ei päästetty lentokoneeseen!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

IndiGo-lentoyhtiön henkilökunta on estänyt naismatkustajaa nousemasta lentokoneeseen, sillä hänellä oli heidän mukaansa liian lyhyt hame yllä. Erikoisen tilanteesta tekee se, että naisen hameen helma ulottui polviin asti ja pituus oli sama, kuin lennolla olevien lentoemojen hameissa.

Naismatkustajaa kehoitettiin vaihtamaan vaatteet, jos hän halusi päästä lennolle. NDTV.com -sivuston mukaan käytäntö on intialaisilla lentokentillä ja -yhtiöillä varsin yleinen ja sillä pyritään lisäämään naismatkustajien lentoturvallisuutta.

Naismatkustaja sai tietää pukukoodista vasta viime hetkillä ja hän kiirehti vessaan vaihtamaan vaatteet. Lentoyhtiön edustaja kertoi Indian Express -lehdelle, että matkustaja pyrki uudelleen lentokoneeseen vaihdettuaan housut jalkaansa. Nainen lopulta ehti Mumbaista Delhiin matkaavalle lennolle.