James Bond -elokuva Spectre murskaa ennätyksiä lippuluukulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusin James Bond -seikkailu Spectre saa Suomessa virallisesti ensi-iltansa tänään 30. marraskuuta. Iso-Britanniassa elokuva sai kuitenkin ensi-iltansa jo kuluvan viikon maanantaina 26. marraskuuta. Spectre on sittemmin ehtinyt rikkoa ennätyksiä Iso-Britanniassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Elokuva on kerännyt suurimmat tiistain ja keskiviikon katsojamäärät maan historian aikana. Elokuva tuotti tiistaina 27. marraskuuta 8,4 miljoonaa euroa ja seuraavana päivänä noin kahdeksan miljoonaa euroa.

Edellinen 007-elokuva, Skyfall, keräsi ensi-iltaviikonlopun aikana yhteensä 28 miljoonan euron lipputulot. Digital Spy -sivuston mukaan tässä viaheessa näyttää siltä, että Spectre tulee ylittämään kyseisen summan maanantaihin mennessä.