Valvontakamera lasten mieleen – digipöllö valvoo kotiasi

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksityistalouksien valvonta on viime vuosina ollut kovassa kasvussa, sillä yhä useammassa asunnossa ja omakotitalossa on tallentava kameravalvonta. Perinteisesti kamerat ovat olleet melko konservatiivisen näköisiä, mutta nyt Vivienne Muller on muuttamassa tilanteen uutuustuotteellaan.

Kyseessä on ULO, joka on koteihin tarkoitettu pöllön muotoinen ja näköinen langaton valvontakamera. Laitteen ulkomuoto ja käyttöjärjestelmä tekevät siitä sekä hauskan että yksinkertaisen. Laitteen voi aktivoida esimerkiksi lähettämään sähköpostia silloin, kun se havaitsee liikettä.

Poikkeuksellista ULOssa on myös sen ilmeet, sillä pöllö viestii haltijalleen erilaisista asioista silmillään. Sen toimintaa hallitaan paitsi älypuhelimella myös laitteen päälakea koskettaen. Parhaillaan laitteelle haetaan rahoitusta Kickstarter-palvelussa.