Lopettamista odottaneet koirat halasivat toisiaan – tarinalle onnellinen loppu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heinäkuussa sosiaalisessa mediassa levisi sydäntäsärkevä kuva kahdesta koirasta, jotka odottivat häkissä uutta perhettä itselleen ja olivat lopetusuhan alla. Moni on toivonut, että suloiselle koirakaksikolle löytyisi rakastava loppuelämän koti, minkä vuoksi Kalasta ja Keirasta kuuluvat ilouutiset ovatkin monien mieleen.

Angels Among Us Pet Rescue -eläintenpelastuslaitos sai hankittua Kalalle ja Keiralle uuden kodin, ja koirat on nyt sirutettu ja sijoitettu onnistuneesti uuteen perheeseen. Hieman alle vuoden ikäinen Kala ja 15-kuukautinen Keira saivat uuden perheen kahden ystävyksen luota saman katon alta.

Atlantassa asuvat parhaat ystävykset Wendy ja Pam olivat hetki sitten menettäneet Wendyn kaksi vanhempaa koiraa. Kaverukset päättivät muuttaa kyyneleensä jälleen hymyiksi antamalla Kalalle ja Keiralle heidän luotaan uuden kodin.

Wendy kommentoi Metro-lehdelle, että päätös tuntui heti oikealta, minkä vuoksi hän ja Pam olivat välittömästi kuvan nähtyään soittaneet eläintenpelastuslaitokselle ja ilmoittaneet halukkuutensa Kalan ja Keiran adoptointiin.