Mies sai pippurisumutteesta – hervoton seuraus kaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pippurisumutteen vaikutukset voivat tuntua todella inhottavilta. Jo pienikin määrä pippurisumutetta aiheuttaa silmissä kirvelyä, nenän vuotamista ja hengitysteiden tukkeutumista. Eräs mies oli saanut kapakassa ovimieheltä pippurisumutteesta, minkä vuoksi hän oli juossut lähimpään markettiin hakemaan lievitystä.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa mies yrittää lieventää pippurisumutteen aiheuttamaa vahvaa reaktiota. Mies on joutunut baarissa tappeluun, minkä vuoksi ovimies oli suihkuttanut häntä kohti pippurisumutetta. Mies oli tuskissaan juossut lähimpään ruokakauppaan lievittämään hänen kasvoissaan tuntuvaa poltetta.

Videolla näkyy, miten mies on saanut käsiinsä ison tetrallisen maitoa, jonka hän kaataa päälleen keskellä myymälää. Lattialla on iso lammikko maitoa, sillä mies on kaatanut jo yhden tetrallisen päälleen. Hän huutaa tuskissaan samalla kun ottaa keskellä myymälää maitosuihkun, josta ei lopulta edes maksanut mitään. Kuten videolta näkyy, pippurisumutteella varustetun henkilön kanssa ei kannata ryhtyä tappelemaan.