Miss Kurvi Raffaella Modugno käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien kohutuin missikilpailu lienee Brasiliassa järjestetty Miss Peppu, mutta kovin kauas teemasta ei kuitenkaan jää myöskään italialainen Miss Kurvi -kilpailu. Vuoden 2011 voittaja Raffaella Modugno tekee parhaillaan nousua julkkisrintamalla.

Tällä viikolla näyttävä kaunotar on kuvattu useampaankin otteeseen viettämässä lomapäiviään maineikkaan The W Hotel -hotellin rannalla Miamissa. Eilen keltaisiin bikineihin sonnustautunut kurvitar esitteli muun muassa täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan.

Raffaella Modugno on Miss Kurvi Italia 2011, mutta kotimaansa ulkopuolella häntä ei ole kovin usein noteerattu. Parhaillaan hän viettää vuodenvaihteen lomaansa Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa kurvikas kaunotar kiinnitti myös paparazzien huomion. Kuvien perusteella Modugno on edelleen missitittelinsä veroinen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash