Koomikon Halloween-asu oli illan näyttävin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna julkkikset ovat järjestäneet ympäri maailmaa lukemattomia Halloween-juhlia, joissa toiset julkkikset ovat pukeutuneet toinen toistaan kauhistuttavampiin asuihin. Yksi Britannian näytävimmistä juhlista järjesti Jonathan Ross.

Vieraiden joukossa oli muun muassa koomikko Jimmy Carr. Hän oli pukeutunut Uhrilampaat-henkiseen asuun, ja hän saapui bileisiin Karoline Coppingin kanssa. Asu oli Rossin bileiden erikoisin ja samalla myös näyttävin. Samoissa juhlissa olivat mukana Carrin ja Coppingin lisäksi esimerkiksi Simon Pegg, Paloma Faith ja David Walliams.

43-vuotias Jimmy Carr tunnetaan Britanniassa erityisesti stand up -koomikkona, joka on tehnyt uraa myös muun muassa näyttelijänä ja juontajana.

PÄIVITYS: Artikkelin kuvien naamioiduksi henkilöksi oli alunperin kerrottu virheellisesti koomikko Jim Carrey, eikä Jimm Carr.

Splash
Splash
Splash
Splash