Erikoinen pelastusoperaatio: Koira jäi jumiin nojatuoliin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Halloween-viikonloppu on tunnetusti kiireistä aikaa pelastuslaitoksen työntekijöille, sillä käsistä riistäytyneet juhlat aiheuttavat hälytyksiä ympäri maailmaa. Yksi viikonlopun erikoisimmista pelastusoperaatioista on sattunut Englannin Swintonissa, jossa koira jumiutui nojatuoliin.

Seitsemänvuotiaan lhasa apson omistaja Lyn Kirkwood oli soittanut hätänumeroon, kun hän ei onnistunut saamaan koiraansa pois mekaanisesta nojatuolistaan. Cagney-niminen koira oli onnistunut sukeltamaan tuolin sisään ja se oli jäänyt jumiin.

Daily Mail -lehden mukaan paikalle lähtettiin joukko palomiehiä irroittamaan koira nojatuolista. Cagneyn pelastaminen vaati kolmen palomiehen voimia, sillä tuoli jouduttiin hajoittamaan. Huolestuttavasta tilanteesta huolimatta, näky oli hieman koominen.

Omistaja epäilee, että koira oli säikähtänyt ulkoa kantautuivia ääniä ja se oli yrittänyt piiloutua tyynyjen alle. Halloween ei selvästikään ole yksi Cagneyn lempijuhlista. Palomiesten ansiosta koira pelastui lopulta nojatuolin syövereistä.