Michelle Lewin bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo noin seitsemän miljoonaa käyttäjää.

Nyt Michelle kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän keikisteli bikineissä. Miehensä kanssa vapaapäivää viettänyt kaunotar käväisi välillä viilentymässä meren aalloissa.

Äskettäin Michelle kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Vielä kuusi vuotta sitten Michelle oli aivan tavallinen perheenäiti, jolle oli kertynyt hieman ylimääräistä elopainoa. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitness-alan supertähdeksi. Hän on ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash