Nicki Minaj’n rinnat kuin vappupallot – bileasu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen ABC-kanava osti äskettäin naisräppäri Nicki Minaj’n elämästä kertovan komediasarjan, jonka pääosassa Minaj nähdään. Sarja pohjautuu Nickin nuoruuteen ja hänen elämäänsä Queensissa, New Yorkissa. Eilen Nicki juhlisti Halloweenia Las Vegasissa.

Rohkeista asuistaan tunnettu Nicki ei pettänyt tälläkään kerralla, sillä hän poseerasi kuvaajille 1 OAK -klubilla auliisti poveaan esitellen. Hän kertoi asunsa esittävän keijukaista, mutta moni voi olla kuvien perusteella asiasta hieman toista mieltä.

Nicki Minaj on viime aikoina vihjaillut suuresta yllätyksestä faneilleen ja monet ovat luulleet, että yllätys on se, että hän aikoo mennä naimisiin tai se, että hän on raskaana. Yllätys olikin Nickin oma televisiosarja. ABC povaa sarjasta menestystä, sillä sen käsikirjoittajaksi on palkattu Will & Grace -sarjan kirjoittaja Kate Angelo.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash