Vaimo esitteli rajusti photoshopatut kuvat – aviomiehen kommentti kiteyttää rakkauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisen ihmisen vartalossa supermalleja myöden on merkkejä ja muistoja eletystä elämästä. Kukaan ei ole täydellinen kuin korkeintaan rajun kuvankäsittelyn jälkeen. Nyt eräs keski-ikäinen vaimo on teettänyt ammattikuvaajalla ja kuvankäsittelijällä upeita kuvia hänestä itsestään.

Sanantoniolainen nelikymppinen vaimo palkkasi Victoria Caroline Haltomin ikuistamaan ja käsittelemään kuvasarjan, koska halusi saada miehensä taas tuntemaan vetoa häneen. Vaimo pyysi, että kuvista tehdään photoshopilla täydelliset, ja ammattilaiset tekivät kuin pyydettiin, San Antonio Express-News uutisoi.

Vaimon aviomies lähetti pian kuvien valmistumisen jälkeen Haltomille sähköpostin, jonka sisältö leviää parhaillaan verkossa ympäri maailmaa. Haltomin julkaisemassa viestissä aviomies kommentoi vaimonsa virheettömiä kuvia ja tuli samalla kiteyttäneeksi rakkauden ja avioliiton.

– Olen ollut vaimoni kanssa yhdessä 18-vuotiaasta saakka ja meillä on kaksi kaunista lasta. Meillä on ollut paljon ylä- ja alamäkiä. Minä TIEDÄN, että vaimoni teetti nämä kuvat piristääkseen elämää makuuhuoneessa, sillä ajoittain hän toteaa, että minä en pidä häntä enää viehättävänä ja että hän ymmärtäisi jos vaihtaisin hänet nuorempaan, aviomies kirjoitti.

– Kun avasin kuva-albumin minun sydämeni murtui. Kuvat ovat kauniita, mutta niissä ei ole minun vaimoni. Poistitte kaikki hänen ”ongelmakohtansa” kuvista. Se oli varmasi juuri sitä mitä hän pyysi, mutta samalla poistitte kaiken elämästämme muistuttavan. Raskausarvet olivat merkki lapsistamme, rypyt olivat merkki kahden vuosikymmenen nauruista ja huolista. Selluliitti oli merkki rakkaudesta leipomiseen ja kaikista vuosien varrella yhdessä nauttimistamme herkuista.

– Te teette vain työtänne enkä halua krisisoida teitä, vaan sen sijaan kiittää. Kuvat saivat minut ymmärtämään, että en kerro vaimolleni tarpeeksi usein kuinka paljon RAKASTAN häntä juuri sellaisena kuin hän on, aviomies päätti viestinsä valokuvaajalle.