Gemma Atkinson uima-altaalla – ei mikään anorektikko!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. Viime aikoina tähti on innostunut terveellisestä elämästä ja fitness-elämäntyylistä sekä esittellyt usein treenaamisensa tuloksia.

Eilen Gemma kuvattiin nauttimassa hotellinsa uima-altaalla Kuubassa, jossa hän parhaillaan lomailee. Bikinikuvista käy selville, että monista supermalleista poiketen Atkinson ei ole riuduttanut itseään anorektiseen kuntoon. Sen sijaan hänellä on upea kurvikas vartalo.

30-vuotias Gemma Atkinson toimii urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Hyväntekeväisyyttä harrastava Gemma on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut kansikuvissa monissa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Nykyisin Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash