Talon Halloween-koristeet olivat pikku keppostelijalle liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa lasten Halloween-keppostelu ei ole yleistä, mutta pääsiäisenä virpominen taitaa olla tätä amerikkalaista tapaa lähimpänä. Ujot ja varautuneet lapset saattavat valikoida taloja, joihin he uskaltavat mennä sisälle, mikä on täysin ymmärrettävää.

Halloweenina talojen koristelut saattavat vaikuttaa lasten päätökseen siitä, minkä talon oveen he uskaltavat koputtaa. Eräs äiti on kuvannut videolle sitä, kun hän on ollut pienen tyttönsä kanssa Halloween-kierroksella. Tyttö oli ollut aikeissa koputtaa talon oveen ja kysyä: ”Karkki vai kepponen?”, mutta pihalla ollut koriste muutti yllättäin hänen mielensä.

Videolta näkyy hauska tilanne, kun tyttö lähestyy taloa ja huomaa pelottavan ihmisen kokoisen luurangon autotallin ovien edessä. Kun luuranko alkaa liikkumaan, tyttö kääntyy pois ja kävelee määrätietoisena äitinsä luo. Tyttö kommentoi äidilleen luurangon olleen liian karmiva ja päättää olla menemättä taloon.