Myymälävarkauden nolo seuraus: Video seksileluvarkaasta leviää netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leninsk-Kuznetskissa sijaitsevassa erotiikkaliikkeessä on käynyt varkaita. Naismyyjä oli saanut kaksi asiakasta palveltavakseen ja toinen heistä alkoi kysellä häneltä tuotteisiin liittyvitä tietoja. Kun myyjän katse vältti, varasti toinen miehistä hyllyltä seksilelun.

Tilanne on tallentunut liikkeen valvontakameraan. Varas vilkuili ensin ympärilleen ja sitten hän otti käteensä vaalenpunaisen seksilelun. Mies sujautti lelun taskuunsa ja katseli ympärilleen varmistaakseen, ettei kukaan ollut huomannut mitään.

Mirror-lehden mukaan valvontakameran video on toimitettu viranomaisille. Se on myös julkaistu netissä. Venäläismiestä todennäköisesti kaduttaa, ettei hän maksanut seksilelua, sillä hänestä kuvattu video on lähtenyt leviämään verkossa. Syyllistyessään rikokseen mies on nolannut itsensä, sillä nyt hänet tunnetaan julksiuudessa seksileluvarkaana. Voisi luulla, että rikollisen henkilöllisyys ratkeaa pian, ellei se ole jo ratkennut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat