Nainen antoi miehelle pakit – sitten mies istui Lamborghiniin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-pilailijat ovat huijanneet naisia jo moneen otteeseen erilaisilla kullankaivajapiloilla. Tällä kerralla Cody Roeder halusi nähdä, miten nainen reagoi kalliiseen luksusautoon kieltäydyttyään ensin treffikutsusta.

Cody Roeder on kuvannut videolle salaa tilanteen, kun hän on lähestynyt kahta naista kadulla. Hän pyytää toista naisista hänen kanssaan treffeille, mutta nainen kieltäytyy tylysti ja kertoo, että hänellä ei ole aikaa. Roeder poistuu naisten luota ja menee upean Lamborghininsa sisälle istumaan.

Kun Roeder käynnistää auton, nainen kipittää hänen luokseen nopeasti takaisin. Naisen päivästä yllättäin vapautuikin aikaa miehelle ja hän olisi sittenkin ollut halukas lähtemään treffeille. Roeder halusi kuitenkin vain enää ottaa naisesta kuvan, että hän pääsisi näyttämään ystävilleen miltä onnenonkija näyttää.