Näistä asioista kaasot valittavat – tietenkin salaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaason tehtävä on vastuullinen pesti, sillä siinä autetaan morsianta luomaan hänen unelmien hääpäiväänsä. Kaikki kaasot eivät ole tehtäväänsä tyytyväisiä, ja nyt on paljastettu salakavalien kaasojen suurimmat valituksen aiheet.

Kaasot saattavat tuhlata pienen omaisuuden ystävänsä häihin. Puku, matkakustannukset, polttarit ja lahjat ajavat kaason tilin äkkiä miinukselle. Ärtymyksen kasvaessa he eivät nauti häähulinasta piirun vertaa, ja morsiamen pukukin näyttää heidän silmissään rumalta.

Pahimmassa tapauksessa kaaso vihaa jopa morsiamen miestä, ja on hänelle kateellinen parhaan ystävän kaappaamisesta alttarille. Väsymys ja stressi ovat hankala yhdistelmä, ja joskus kaasot saattavat olla jopa juhlakaluja väsyneempiä. Hääpäivänä halutaan ainoastaan käpertyä juhlatilan nurkkaan juomaan alkoholia. BuzzFeed on nyt tiivistänyt kaasojen mielipiteitä videolle.