Prince liittyi Instagramiin – lempinimi todella kohdallaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Prince tunnetaan musiikillisena multilahjakkuutena, joka on myynyt kansainvälisesti yli 150 miljoonaa levyä. Nyt eksentrinen artisti on noussut otsikoihin liityttyään kuvapalvelu Instagramiin.

Instagram
Instagram

Princen lempinimi sosiaalisessa mediassa on tietenkin Princestagram. Ikoninen tähti liittyi palveluun viisi vuorokautta sitten, mutta hän on ehtinyt jakamaan sivustolla jo 90 kuvaa. Poptähti on ennen Instagramiin liittymistä viettänyt hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta, sillä hän poisti Twitter ja Facebook-tilinsä vuonna 2014.

Prince julkaisi tuoreen Hit n Run -levynsä Tidal-musiikkipalvelussa tämän vuoden syyskuussa. Albumi julkaistiin myöhemmin myös cd-formaatissa.

PURPLE SILHOUETTE

Kuva, jonka PRINCESTAGRAM (@prince) julkaisi

?

Kuva, jonka PRINCESTAGRAM (@prince) julkaisi