Auts! Robbie Williams ylisti 15-vuotiasta seksikkääksi konsertissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja Robbie Williams on tunnettu useista hiteistään ja pettämättömästä karismastaan. Mies taitaa viihdyttämisen ja faniensa kanssa jutustelun, mutta suvereenillakaan esiintyjällä ei mene kaikki aina niin kuin on suunniteltu.

Fanille kesken konsertin flirttaillut Williams sai nolostua pahemman kerran kuullessaan faninsa olevan alaikäinen. Robbie Williams oli 17. lokakuuta Brisbanessa konsertoimassa, kun hän alkoi juttelemaan hänen huomionsa kiinnittäneelle fanille. Williams oli aloittamassa naisille omistettua She’s the One -nimistä kappaletta, mitä ennen hän halusi ottaa kontaktia yleisön kanssa ja jutella eräälle kauniille nuorelle naiselle.

Robbie Williams alkoi juttelemaan eturivissä olleelle tytölle todella flirttailevaan sävyyn. Williams kehui tytön hiuksia, silmälaseja ja kertoi tytön sihteerityylin olevan seksikäs. Williams mainitsi, että hänen tulisikin muistaa putsata tietokoneelta selaushistoria vihjaten, että sieltä saattaisi löytyä vain aikuisille sopivaa materiaalia.

Lyhyen ja flirttailevan juttutuokion jälkeen 41-vuotias Williams kysyy tytöltä, miten vanha hän on. Tyttö vastaa, että hän on 15-vuotias ja tullut äitinsä kanssa katsomaan konserttia. Williamsin leuat loksahtavat auki ja hän ymmärtää heti tehneensä suuren virheen.