Tulva yllätti autoilijan – selvisi kiipeämällä puuhun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerry Packer ajoi autollaan Teksasissa, kun hän huomasi joutuneensa keskelle tulvaa. Mies oli soittanut hätäkeskukseen, josta häntä oltiin neuvottu pysymään autossa. Packer kuvasi videolle tilanteen, jossa vesi nousee auton sisällä miehen istuessa kuskin paikalla ja liikkuessa autolla virran vietävänä.

Packer on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän joutui Austinissa tulvan saartamaksi ollessaan autolla liikenteessä. Kun vesi oli noussut autossa liian korkeaksi ja auto oli alkanut uppoamaan, mies oli päättänyt jättää autonsa ja kiivetä lähimpään puuhun. Päätös oli hyvä, sillä auto oli kadonnut nopeasti näkyvistä veden noustessa noin kahden metrin korkeuteen.

Packer kiipesi lähimpään puuhun ja jäi oksalle odottamaan avun saapumista. Mies joutui odottamaan pelastushenkilökunnan saapumista paikalle yli neljä tuntia, mutta onneksi hän oli jaksanut pitää puusta sen aikaa kiinni ja päässyt lopulta kuivalle maalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.