Anssi Kela teki sen! Tältä näyttää haasteen lunastettuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaistähti Anssi Kela on ollut viime viikkoina runsaasti otsikoissa ja jälleen suosionsa huipulla, kun hän on tähdittänyt Vain elämää -televisiosarjaa ja vetänyt tuhansia katsojia Facebookin suoriin nettilähetyksiinsä. Nyt Anssi Kela on lunastanut hänelle todella poikkeuksellisen haasteen.

Vain elämää -ohjelmassa Anssi Kela on todennut useita kertoja pukeutuvansa aina mustiin vaatteisiin. Taannoin hän esitti Snapchatissa poikkeuksellisen haasteen, jonka lopulta toteutui ja jonka seuraukset Kela kantaa nyt ylpeänä. Näin kirkkaissa väreissä Anssi Kelaa on tuskin koskaan nähty – ainakaan julkisuudessa.

– Esitin Snapchatissa haasteen: jos minulla on kuun loppuun mennessä 10,000 katsojaa, niin luovun kolmeksi päiväksi mustista vaatteistani ja vedän väriä ylle. Tavoite täyttyi, joten käännyin väridiileri VilleGallen puoleen. Nyt mennään kolme päivää näissä sfääreissä, Anssi Kela kommentoi verkossa julkaisemaansa kuvaa.

Esitin Snapchatissa haasteen: jos minulla on kuun loppuun mennessä 10,000 katsojaa, niin luovun kolmeksi päiväksi…

Julkaissut Anssi Kela 2. marraskuuta 2015