Apocalyptican keikkabussi onnettomuudessa Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Etelä-Euroopassa keikkailevan suomalaisen Apocalyptica-yhtyeen keikkabussi on joutunut kolariin villisikojen kanssa Espanjassa.

– Rysäys oli melkoinen, tavarat lenteli pitkin poikin ja bussi menee vaihtoon, mutta onneksi jengi selvisi muutamaa mustelmaa lukuunottamatta vaurioitta, kertoo Espanjan Pamplonasta tavoitettu Eicca Toppinen.

– Tämän syksyn aikana meillä on yhteensä 51 keikkaa ympäri Eurooppaa ja keikkabussille on tullut ajokilometrejä tähän mennessä reilut 20.000, joten olemme onnekkaita, ettei mitään sen kummempaa ole sattunut.

Syyskuun lopussa kiertueelle lähtenyt bändi matkustaa ja asuu koko kiertueen Nightliner-bussissa yhdessä 11 henkisen taustatiimin kanssa. Apocalypticalla on vielä muutama keikka Euroopassa ennen marraskuisia keikkoja Suomessa.

– Kiva päästä pian esiintymään omaan kotimaahan! On siinä aina erityinen tunnelma, kun saa vetää suomalaisille.

Keikat on 18. marraskuuta Tampereella, 19. marraskuuta Turussa, 20. marraskuuta Oulussa, 21. marraskuuta Helsingissä ja 22. marraskuuta Kuopiossa. Suomen keikkojen jälkeen Apocalyptica suuntaa vielä Iso-Britanniaan ja Venäjälle ennen lyhyttä joulutaukoa.