Mies yritti varastaa katutaiteilijalta – patsas potkaisi kasvoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tekevät kadulla taidetta saadakseen hieman lisätienistiä omilla lahjoillaan, mutta osa taiteilijoista harjoittaa kadulla omaa ammattiaan elääkseen. Katutaiteilijat ovat ohikulkijoiden armoilla toivoessaan heidän maksavan kadulla tapahtuvasta taiteesta.

Eräs mies päätti kuitenkin ottaa taiteilijalta hänen ansaitsemiaan rahoja, mikä oli virhe. Mies seisoi New Yorkin kadulla kultaiset maalit yllään esittäen patsasta. Taiteilijan edessä oli laatikko, jonne mies oli kerännyt ohikulkijoilta rahaa. Yksi ohikulkija päätti kumartua laatikon luo ja kaivaa miehen ansaitsemia seteleitä omiin taskuihinsa.

Varkaissa oleva mies oli luultavasti ajatellut taiteilijan pysyvän patsasroolilleen niin uskollisena, että ei olisi estänyt rahan ottamista. Patsas päätti kuitenkin potkaista röyhkeää ohikulkijaa napakalla potkulla päähän, minkä seurauksena tämä kaatui maahan. Patsaiden kanssa ei kannata ryppyillä.